Χαιρετισμός Απόστολου Κατσιφάρα

Φίλες και Φίλοι,

Τρεισήμισι χρόνια μετά τις εκλογές του 2010 η αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κατάφερε, παρά την δυσμενή συγκυρία και την υφεσιακή τροχιά της χώρας, ν’ αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμα της και να χαράξει μια σαφή και συγκροτημένη πορεία αξιοποίησης των πολλών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Δεν έγιναν όλα. Έγιναν, όμως, πάρα πολλά. Μπήκαν οι βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση ν' ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά το μέλλον.

Αυτά τα τρεισήμισι χρόνια, με τους πολίτες να δοκιμάζονται από τις συνέπειες μιας πολυεπίπεδης και οδυνηρής κρίσης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διέθεσε το σύνολο των δυνάμεων της ώστε αφ’ ενός να ισοσκελιστούν, στο μέτρο του δυνατού, οι επιπτώσεις στον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της περιοχής και αφ' ετέρου να δημιουργηθούν συνθήκες εξομάλυνσης του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας.

Δουλέψαμε σκληρά. Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε προγράμματα και πόρους που για καιρό λίμναζαν, φέραμε την Δυτική Ελλάδα σε πολύ καλύτερη θέση απ’ αυτή της «φτωχότερης Περιφέρειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Και ταυτόχρονα, δεν επιτρέψαμε ν’ απονεκρωθούν μεγάλα έργα για την πρόοδο και την προοπτική της περιοχής μας, όπως η Ολυμπία και η Ιόνια Οδός, ο σιδηρόδρομος, οι υποδομές στην Υγεία κ.α.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Χωρίς επικοινωνιακά στρατηγήματα, χωρίς περιττό «θόρυβο» και εμμονές με την προβολή.

Με αυτές τις πρώτες σκέψεις, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας.

Εδώ θα βρείτε ταξινομημένες όλες τις πληροφορίες γύρω από την δραστηριότητα του συνδυασμού μας, την προεκλογική μας κίνηση, τις προγραμματικές μας θέσεις και την πολιτική μας πρόταση για την Δυτική Ελλάδα της επόμενης πενταετίας.

Εδώ θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα μας, το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή. Και από εδώ θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης του συνδυασμού μας.

Εδώ, στο «ηλεκτρονικό εκλογικό μας κέντρο», περιμένουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας, τα σχόλια και τις δικές σας προτάσεις.

Φιλικά,
Απόστολος Κατσιφάρας

Διακήρυξη Αρχών Συνδυασμού

Διακήρυξη Αρχών του Συνδυασμού Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014

προβολή μεταφόρτωση

Απολογισμός Δράσης 2011-2014

Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο: Απολογισμός Δράσης περιόδου 2011-2014

προβολή μεταφόρτωση

Πρόγραμμα 2014-2019

Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο: Πρόγραμμα του συνδυασμού ανά Θεματική Ενότητα

προβολή μεταφόρτωση

Συνοπτικό Πρόγραμμα 2014-2019

Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο: Συνοπτικό πρόγραμμα του συνδυασμού ανά Περιφερειακή Ενότητα

προβολή μεταφόρτωση

Πρόσφατη ενημέρωση

Ευχαριστήρια επιστολή του Κώστα Καρπέτα

«Στον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών με

Ευχαριστήρια επιστολή Τρύφωνα Φωτόπουλου

«Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες

Χριστίνα Σταρακά: «Δικαίωση για τον αγώνα μας»

Την εξής δήλωση έκανε η νέα Αντιπεριφερειάρχης